Vi er på jobb for å gjøre deg god!

Vårt oppdrag...

  • Er å hjelpe bedrifter og organisasjoner å kommunisere og markedsføre seg på en effektiv og profesjonell måte. 
  • Tilby et bredt spekter av produktmedia og markedsmateriell, grafiske produkter samt spesialisering innen storformat print og produksjon av portabelt messeutstyr. 
  • Levere kvalitetsprodukter og skreddersydde løsninger som bidrar til å øke synligheten og suksessen til våre kunders merkevarer og budskap. 
  • Være lidenskapelig opptatt av å hjelpe våre kunder med å nå sine mål og å skape varige forhold gjennom personlig service og profesjonalitet.

Vår Visjon...

  • Være den ledende leverandøren av produktmedia og markedsmateriell, storformat print og produksjon av portabelt messeutstyr. 
  • Fortsette å vokse og utvide vår virksomhet, samtidig som vi opprettholder vår høye standard for kvalitet og personlig service. 
  • Utvikle virksomheten med innovative løsninger på en bærekraftig og miljøvennlig måte med ansvarlig produksjon. 
  • Være en pålitelig partner som bidrar til vekst og suksess for våre kunder med vår innovative tilnærming, kvalitetsprodukter og fremragende kundeservice. 

Våre egne merkevarer

Smartcard Digitale visittkort

Smartcard - Smartio.app

Dele og samle inn kontaktinformasjon er raskere og bedre med ny tidsbesparende og miljøvennlig teknologi. Alltid oppdatert informasjon og full oversikt. Smarte visittkort og kontaktpunkt gjort enkelt!

EcoSip - Verdens beste glassugerør

Vår visjon var å lage stilige, miljøvennlige og bærekraftige sugerør som utgjør en forskjell. Med EcoSip har vi skapt de beste glasssugerørene i verden med mål om å bringe helt ren smak til drikkene dine og mindre avfall til miljøet.

EXPOSYSTEMS - gjør deg synlig!

Med et næringsliv i endring har vi laget et unikt og bærekraftig utstillingssystem som følger din dynamikk. ZipTex, ZipLink og ExpoTex systemene er kostnadseffektive og modulære løsninger for messer, showrom, event og interiør.

Den beste måten å forutsi fremtiden på, er å skape den!