Prodktmedia og profilartikkler

Produktmedia Cool 2023 katalog

Del innlegget:
Velkommen til årets kuleste produktkolleksjon…

Her presenterer vi et utvalg av våre produkter og tjenester slik at du kan finne idéer og inspirasjon til både små og store prosjekter. Med nesten 400 nyheter, mer enn 2200 unike varer og mer CREAPACK, GO GREEN, BE CREATIVE og laget i EU-produkter byr COOL 2023-katalogen på et større og mer allsidig utvalg av bærekraftig produktmedia enn noen gang.

Drikkeflaske Termos Tur
Hvorfor velge Coolgrey…

Vi bistår med kunnskap, verktøy og produkter for at du skal nå dine mål. Enten det er markedsføring av et event, merkevarebygging eller en gave for å si takk eller velkommen. I tillegg til egne produksjoner fører vi flere kjente merkevarer fra Europas ledende leverandører. Vi hjelper deg å velge riktig produktmedia så du kan kommunisere dine verdier og mål, bygge gode relasjoner mellom egne ansatte, partnere og kunder over tid.
Kontakt oss for en uforpliktende prat, vi kan hjelpe deg å finne de riktige produktene og løsningene for akkurat dine behov.
shop.coolgrey.no kan du enkelt visualisere produkter med din logo og budskap for inspirasjon til ditt prosjektarbeid. Her kan du også kalkulere dine prosjekter, finne nyheter og enda flere produkter med pris og lagerstatus. Her finner du også nyttig informasjon og gratis verktøy som kan hjelpe deg riktig i gang fra start.

Profil Supima Bomull Premium

Som leverandør av reklame og produktmedia er vi opptatt av å tilby gode og lønnsomme løsninger i alle ledd. I vårt kundeløfte forplikter vi oss til fokus på kvalitet, bærekraft og lønnsomhet for deg som kunde og oss som produsent og leverandør.  

I tillegg til det du finner i denne katalogen leverer vi også mye annet som:

  • Alt i trykksaker. Vi produseres med topp moderne utstyr og med vår kompetanse er det bare fantasi og budsjett som setter grenser for hva vi kan levere av trykksaker til din bedrift. Alt fra smarte visittkort til kataloger, Post-it lapper, ringpermer m.m.
  • Utstyr til Showrom, Messer og Event. Vi produserer noen av markedets smarteste messeløsninger med stort fokus på gjenbruk, bærekraft, lønnsomhet og fleksibilitet! Vi blir gjerne med å planlegger ditt neste event. Du kan både kjøpe og leie hos oss!
  • Profilklær og tekstiler til arbeid og fritid. Med mer enn 125+ merkevarer, 6500+ produkter og 100-vis av farger fra Europas ledende leverandører deler vi vår kunskap med deg for å finne riktig produkt og riktig metode for logo merking til ditt prosjekt. Vi trykker, broderer, graverer, lager vevde merker, DTG og transfer m.m.
  • Emballasje, etiketter, pappkrus, logoteip m.m. Moderne digital produksjon gir raske ledetider og mulighet for lave minimumsantall. Vi leverer f.eks. pappkrus med fullfarge trykk fra kun 500 stk. og eksklusive gaveesker fra kun 50 stk. Gratis verktøy for å komme riktig i gang fra start finner du på coolgrey.no
  • Print i store formater (Latex, UV, Sublimasjon og eco-solvent) Helt opp til 5 meter i bredde printer vi! Sublimasjon på tekstil er en av våre spesialiteter, en annen er salgsdisplay (POS). Her er det virkelig store muligheter. Kontakt en av våre medarbeidere så hjelper vi deg gjerne med å finne riktig løsning for ditt behov.
Del innlegget:

Relaterte innlegg